Bugün 20 Mayıs 2024 Pazartesi
 
  Hakkımızda
Anasayfa > Hakkımızda

  Hakkımızda
Karman Makina 2007 yılında Mersin’de kurulmuştur. Şirketimiz çoğunlukla gıda sektörüne yönelik hizmet vermekte ve taşeron firma olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Gıda fabrikalarının üretim proseslerinde kullanılan makine yedek parçaları, makine parçalarının kalıpları, paslanmaz ekipmanlar başta olmak üzere ihtiyaca göre de ürün tasarlayıp üretmektedir. Çeşitli sektörler için de özel tasarımlar yapmakta, sipariş makine ve makine parçaları üretmektedir. Yine bir çok sektör için sipariş kalıp imalatı yapmaktadır.

İmal ettiği ürünleri bilgisayar ortamında 3 boyutlu çizim programı ile tasarlayan Karman Makina, üretimlerinde de yüksek teknolojili CNC tezgahlar kullanmaktadır. Şirketimiz özgün tasarımlarıyla, kaliteli malzeme ve işçilikle, ürün yelpazesi ve satış sonrası desteği ile siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sürekli olarak arttırmayı amaçlamaktadır.


Neden Biz?
» Her türlü ihtiyaca özel üretim
» Tam zamanında teslim
» Kaliteli üretim politikası
» Son teknoloji makina parkı
» Sürekli gelişen alt yapı
» Uzman Kadro


Misyonumuz
Faaliyette olduğumuz alanda firmaların ihtiyacı olan her türlü makina, yedek parça, kalıp ve diğer ekipmanları en son teknoloji ile üretimini gerçekleştirmek.


Vizyonumuz
Müşteri beklentileri doğrultusunda doğru çözümleri ve en iyi teknolojileri, en düşük maliyetle sunabilen, REKABETÇİ, global bir kurum olmak yolunda en doğru adımları atmaktır.
 
 
 
 

© Tüm Hakları Saklıdır. Ana sayfa | Hakkımızda | Ürün Grupları | Makina Parkı | İletişim Mersin web tasarım